FAQS

////////

Veelgestelde vragen

Vectorworks, Inc. zet zich in voor de volgende generatie ontwerpers. De Vectorworks Ontwerpprijs werd in het leven geroepen om getalenteerde studenten te ondersteunen en te belonen voor hun werk.

Op het moment van inschrijven moeten aanvragers voldoen aan volgende voorwaarden: afgestudeerd zijn in 2015 of 2016 met een ontwerpgericht diploma (bachelor of master) of momenteel ingeschreven zijn in een ontwerpgerichte opleiding (bachelor of master).

Inzendingen moeten in a PDF-, .mov-, or .mp4-bestandsformaat aangeleverd worden. Je mag zelf de lay-out kiezen die jouw werk het best naar voren brengt en zoveel pagina's gebruiken als je nodig acht, zolang je finale inzending de 100 MB niet overschrijdt. Gelieve de beoordelingsmatrix te lezen voor meer informatie over hoe de juryleden jouw werk zullen beoordelen.

Een complete set schaaltekeningen met knappe renders (om een volledige presentatie van het idee voor te stellen) wordt aanbevolen.

Uiteraard kan je ontwerp bestaande producten bevatten. Heb je ze op je eigen manier opgenomen in je project, dan is dit werk van jouw hand en mag je het bijgevolg indienen voor de Vectorworks Ontwerpprijs.

Jouw inzending mag met de hand getekende modellen omvatten, maar computermodellen hebben de voorkeur. Je kan een gratis studentenversie downloaden van de Vectorworks-software voor Mac of Windows.

Projecten die gemaakt werden met welke software dan ook komen in aanmerking.

Ja, we zullen inschrijvingen overwegen van deelnemers binnen welk ontwerpgericht hoofdvak dan ook.

Groepswerk komt in aanmerking voor inschrijving. Maximum 10 personen per groep. Bij het inschrijven van je groep moet je alle deelnemers aanduiden als medeauteurs. Alle groepsleden moet vallen onder de voorwaarden. Inschrijvingen met ontbrekende informatie zullen worden gediskwalificeerd. Prijzen die worden toegekend aan groepen zullen verdeeld worden over de leden

Ja. Je kan elk jaar meerdere projecten indienen, en je mag ook deelnemen aan verschillende edities.

Je zal ook drie korte vragen over je design moeten beantwoorden. Een antwoord mag telkens ongeveer 150 woorden bevatten.

Inschrijvingen voor de Vectorworks Ontwerpprijs 2017 lopen tot 15 juli 2017.

De Vectorworks Ontwerpprijs-winnaars zullen worden bekend gemaakt op 17 augustus 2017, ongeveer 30 dagen nadat de inschrijvingsperiode wordt gesloten. Als je als winnaar geselecteerd wordt, zullen wij je ongeveer 10 dagen voor de openbare aankondiging contacteren via e-mail op basis van de informatie die je ingaf tijdens je inschrijving. Alle deelnemers worden via e-mail op de hoogte gebracht van de resultaten.

Firewalls en verhoogde veiligheidsmaatregelen (met name voor e-mailadressen van je onderwijsinstelling) kunnen ervoor zorgen dat je deze berichten niet ontvangt. Gelieve het domein vectorworks.net toe te voegen aan je lijst met veilige afzenders om de kans te verminderen dat je jouw bericht mist. Je kan ook je spam- of junkmail mappen controleren als je het bericht niet ontvangt in je postvak IN.

Alle uitbetalingen zullen gebeuren na verificatie van de inschrijvingsvoorwaarden.

United States of America - (click here to change)